Волонтери передали зібране львів’янами військовим госпіталям в Артемівську та Краматорську

16:05 4 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу про те, що вкотре доставили на передову.

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив сьогодні, 4 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Друзі! На вихідних їздили в госпіталі в Артемівськ і Краматорськ, завезли багато різних корисних та потрібних речей: капці, рушники, майки, шкарпетки, труси, паперові рушники, різні витратні матеріали, листи від дітей, солодощі, чай, каву ф цукерки, миючі засоби... Багато всього хорошого відвезли і роздали.

Трохи речей і білизни роздали на блокпостах по дорозі. Ми також завезли інструменти, сигарети, сітки, шкарпетки артилеристам, які вийшли з Дебальцевого. Спасибі всім, хто приєдналися до збору всього необхідного.

ЗАРАЗ НА ПЕРЕДОВИЙ ДУЖЕ ПОТРІБНА ФОРМА:

1 комплект форми, який був в ужитку – 400-450 грн (кітель і штани).

Просимо допомоги у всіх, хто може зараз це зробити ... Будемо раді будь-яким пожертвам.

КАРТА ПРИВАТБАНКУ 5168742014096287 Глотов Сергій.

Пам'ятайте, наш спокій тут бережуть військові, які зараз на передовій! Всі, хто можуть, будь ласка, підтримайте репост! Слава Україні!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів