Волонтери передали воїнам 92-ї бригади з Харківщини допомогу, зібрану в тому числі львів’янами

10:42 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у четвер, що на передову доставили продукти, трохи теплих речей і багато, багато іншого.

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов сьогодні, 18 грудня:

«Друзі! Сьогодні доставили 92-й окремій механізованій бригаді (повна назва – 92-а окрема механізована Чугуєво-Ропшинська бригада (в/ч А-0501, смт Клугино-Башкирівка Чугуївського району Харківської області. – «ЩЛ») наші продукти і трохи теплих речей та багато, багато іншого – все те що було зібрано волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» в наших пунктах збору у Львові – на ринку «Нижній Шувар», у гіпермаркеті «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу на площі Галицькій, в мережі магазинів «Барвінок.

Окреме величезне спасибі Юлі Смагіній і Харківському Автомайдану за допомогу в купівлі великої кількості різних речей та амуніції: ліхтарів тактичних, бурок, баків для води, а також багатьох теплих речей, термобілизни, продуктів, миючих засобів, шкарпеток в'язаних, рукавичок, сухих борщів, приготовлених харківськими господарочками (все це пішло в селище Артема).

ЗАРАЗ ДУЖЕ ПОТРІБНІ ГРОШІ на купівлю необхідного на фронті:

Тосол – 100 л;

Прилади нічного бачення – 3 шт. (10000 грн за 3 шт.);

Форма зимова – 20 комплектів (7000 грн);

Хто зможе допомогти – будемо дуже вдячні: карта «ПриватБанку» 5168742014096287 Глотов Сергій.

Спасибі всім, хто допомагають! Слава Україні!».

Сергій Глотов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів