Волонтери передали львівським прикордонникам у зоні бойових дій зібране їхніми небайдужими земляками

15:08 19 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у п’ятницю, що «зеленим беретам» доставили зимові взуття й форму, продукти, теплі речі та багато, багато іншого.

Активіст Громадського сектору Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив сьогодні, 19 грудня:

«Друзі! Доставили й передали львівським прикордонникам на найбільш передовій 13 пар зимового взуття та 20 комплектів зимової форми (штани, кальсони, кітелі й бушлати). Спасибі всім, хто допомогли зібрати гроші на придбання всього необхідного. Крім того, ми передали продукти й трохи теплих речей та багато, багато іншого – все те, що було зібрано волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» в наших пунктах збору у Львові – на ринку «Нижній Шувар», у гіпермаркеті «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу на площі Галицькій, в мережі крамниць«Барвінок», а також передали подарунки й дитячі малюнки від дітей з дитячих садків Львова.

ЗАРАЗ ДУЖЕ ПОТРІБНІ ГРОШІ на купівлю необхідного на фронті:

Тосол – 100 л

Прилади нічного бачення – 10000 грн за 3 шт.

Форма (20 комплектів зимова) – 7000 грн.

Хто зможе допомогти – будемо дуже вдячні: карта «ПриватБанку» 5168742014096287 

Спасибі всім, хто допомагають! Слава Україні!».

Сергій Глотов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів