Волонтери передали допомогу львів’ян і харків’ян воїнам 24-ї і 80-ї бригад та 12 БТРО й на блокпостах

09:46 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у четвер, що захисникам України передали пічки, берці, спальники, зварювальний апарат, продукти, засоби гігієни, теплі речі, термобілизну, шкарпетки, футболки, куртки й багато іншого.

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив сьогодні, 27 листопада:

«Друзі! Волонтери громадської ініціативи «Допоможи фронту» розвезли величезну кількість наших посилок одразу в кілька військових частин на передовій. Все те, що ми відправляли, успішно доїхало й потрапило в руки військовим – чергова партія грубок-буржуйок, берці, придбані й передані Любою Возняк (п’ять пар), спальники, придбані за гроші, передані нам дівчиною з Харкова, зварювальний апарат (80-й ОАМБ (окремій аеромобільній бригаді зі Львова. – «ЩЛ»)), пристрій для зарядки телефонів (павербанк) 24-й ОМБР (окремій механізованій Залізній імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») і шість банок варення, стериліум (цілий ящик), подарований харків'янами, величезна кількість протизастудних ліків та два промокоди на безплатну відправку готівкових платежів, які нам люб'язно передала активістка харківського Автомайдану Аня Рибникова.

Ми також завезли й передали дуже багато продуктів – чай, каву, солодощі, макарони, крупи, засоби гігієни, теплі речі, термобілизну, шкарпетки, футболки, куртки та багато іншого, все те, що було зібрано волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» в наших пунктах збору: ринок «Нижній Шувар», гіпермаркет «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу, в мережі магазинів «Барвінок», військовослужбовцям 24-ї й 80-ї бригад, 12 БТРО (12-го батальйону територіальної оборони міста Києва «Київ». – «ЩЛ»), військовим на блокпостах в Рубіжному та Сєвєродонецьку.

Найближчим часом ми плануємо закупити:

50 спальників зимових: 8 євро за штуку – 400 євро.

Берци зимові:  50 шт. – 17500 грн.

Все буде рівномірно розподілено між військовослужбовцями на передовій!

ПРОСИМО ДОПОМОГИ ВСІХ, ХТО МОЖЕ ДОПОМОГТИ!

Карта ПриватБанку 5168742014096287 Глотов Сергій.

Спасибі всім, хто допомагають! Слава Україні!

Також дуже потрібні:

Рукавички зимові в'язані,

Светри, куртки, футболки.

Шапки зимові.

Шкарпетки зимові махрові, труси, натільна білизна.

Куртки теплі.

Балаклави зимові.

30-100 літрові тактичні рюкзаки.

Термоси 5 л для їжі.

Бушлати.

Намети.

Спальники.

Каремати.

Ковдри.

Термобілизна або просто подшт.анники і футболки.

Примуси на дизельному паливі або бензині.

Сухе пальне.

Котелки.

Радіостанції.

Навігатори.

Ноутбуки та нетбуки – 2 шт.

Радіоприймачі.

Продукти (цибуля, часник, картопля, паштети, тушонка, соління, мед, варення, соління, чай, кава, цукор, печиво, горіхи, насіння, родзинки, шоколад, цукерки, крупи, сало солоне).

Батарейки.

Берці зимові.

Стартові пакети Лайф, Київтсар і МТС, а також поповнення до них (10, 20, 40 грн), яке часто є великим дефіцитом в прифронтовій зоні.

Компактні радіоприймачі.

Батарейки.

Наші пункти збору у Львові:

Речі можна приносити на Львівська Головна пошта, вул. Словацького 1, відділ кур'єрської доставки, 1 поверх, наліво, з 8.00 до 18.00, окрім неділі.

До пам'ятника королю Данилу: кожен вівторок, четвер, субота з 17.00 до 19.00.

Ринок Нижній Шувар, м'ясний термінал: вівторок-субота з 10.00 до 15.00.

Гіпермаркет «Рукавичка», вул. Луганська 6, кожну п'ятницю і суботу з 10.00 до 16.00».

Сергій Глотов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів