Вогнеборці врятували на Львівщині від знищення три житлові будинки

12:30 25 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: tyzhden.ua

В обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України розповіли про вчорашні пожежі.

У неділю, 24 вересня, об 11:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарський будівлі №24 на вулиці Промисловій у Мостиськах. Рятувальники оперативно ліквідували займання, не давши розповсюдитись вогню на житловий будинок. Утім, вогонь встиг знищити дах та перекриття, а також 10 тонн сіна.
Цього ж дня о 16:52 надійшло ще одне повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Нижня Стинава а Стрийському районі. Вогнеборцям вдалось його – вогонь встиг знищити перекриття на площі 8 м², речі домашнього вжитку на площі 5 м² та покриття на площі 4 м².
О 21:01 надійшло ще одне повідомлення про пожежу в в цегляному житловому будинку в селі Переспа в Сокальському районі. Вогнеборців вдалось швидко ліквідувати пожежу та врятувати житловий будинок від повного згоряння. Вогонь встиг знищити перекриття на площі 30 м² та речі домашнього вжитку на площі 30 м².
Про це повідомили сьогодні, 25 вересня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів