Вогнеборці врятували львів’янку

09:15 23 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

22 січня о 18:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Володимира Великого у Львові.

Про це розповіли в четвер, 23 січня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також поінформували, що про пожежу повідомили мешканці будинку. Вони також  розповіли, що за зачиненими дверима в задимленому помешканні може знаходитись власниця квартири – жінка 1940 року народження.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ої державної пожежно-рятувальної частини Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири вибивався густий чорний дим.

Вхідні двері були зачиненими, тож рятувальникам довелось зрізати двері за допомогою спецобладнання. Увійшовши в задимлені приміщення, вогнеборці виявили на ліжку в одній з кімнат жінку, яку негайно винесли на свіже повітря та передали медикам.

Потерпілу госпіталізували у Львівську обласну клінічну лікарню із симптомами отруєння продуктами горіння.

О 18:35 вогнеборці локалізували пожежу, а о 18:36 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку. До ліквідації пожежі залучили дев’ятьох рятувальників і дві одиниці спецтехніки.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині ліквідували 11 пожеж сухої трави

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів