Водіїв просять оминати у Львові ввечері Стрийську, громадський транспорт курсуватиме там до 01.00 ночі

09:40 25 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 25 листопада до стадіону «Арена Львів» транспортуватимуть із площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка шатл-баси.

У прес-службі міської ради нагадали у вівторок «Щоденному Львову», що сьогодні, 25 листопада, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів», в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА сезону 2014-2015 років, відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Україна) та «Атлетік» (Іспанія). У повідомленні також зазначено:

«Очікується, що стадіон буде заповнений. Відтак, до арени курсуватимуть шатл-баси з площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка. Також буде продовжено до 01.00 ночі графік роботи громадського транспорту, який курсує у напрямку стадіону.

Водіїв просять ввечері оминати вулицю Стрийську, аби не створювати заторів. На час проведення матчу графік роботи громадського транспорту, а саме: маршрутних таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбусів № 3; 20; 25 буде продовжено до 01.00. 

Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. Шатл-баси курсуватимуть з 18:30 год. до 21:30 год. з площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу з 23:30 год. до 01:00 автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Євгена Петрушевича та до кінотеатру імені Олександра Довженка.

Як зазначає адміністрація стадіону «Арена Львів», на матчі будуть посилені заходи безпеки. Відтак, усіх застерігають від провокацій та протиправної поведінки». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів