Водіїв просять оминати центр Львова з 11.30 до 13.00 – у зв’язку з похороном полеглого воїна Віктора Гурняка

10:20 22 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zz.te.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні прощатимуться з добровольцем батальйону «Айдару», який загинув у зоні АТО.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що сьогодні, 22 жовтня, в нашому містіЛьвів прощатимуться з Віктором Гурняком – фотокореспондентом і добровольцем батальйону «Айдару», який загинув в зоні АТО.

Відтак водіїв просять оминати центр Львова з 11.30 до 13.00. У повідомленні також конкретизують:

«У цей час домовину з тілом загиблого пішою ходою нестимуть з Храму св. ап. Петра та Павла до Личаківського кладовища. Об 11.00 год відбудеться поминальна Літургія в Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Усі охочі можуть прийти попрощатись з Віктором Гурняком. 

Після Літургії домовину з тілом загиблого понесуть на Личаківське кладовище. Відтак, з 11.30 буде часткове перекриття руху транспорту за маршрутом: пл. Ринок – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Пекарська – Личаківське кладовище. До участі у похоронній процесії долучиться понад 500 пластунів. 

Чин похорону відбудеться о 13.00 год на Личаківському кладовищі біля пам'ятника Пласту на Меморіалі Української Галицької Армії.  Нагадаємо, 27-річний львівський фотокореспондент Віктор Гурняк загинув у зоні проведення антитерористичної операції в неділю, 19 жовтня, у Луганській області». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів