Водіїв просять не паркувати автомобілі на вулиці Куліша у Львові

10:26 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, тролейбусну лінію з вулиці Куліша демонтовано й невдовзі буде перенесено на проспект Чорновола в обидва боки та продовжено до пам'ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 листопада, «Щоденному Львову», що вулиця Пантелеймона Куліша відкрита після ремонту і тепер вона стала зручнішою для всіх учасників руху. У повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, на проїзну частину повернулося історичне покриття – бруківка. На ділянці від вулиці Цехової до вулиці Зернової облаштовано велосмугу в бік центру (непарний бік) та велодоріжку від центру (парний бік). 

Експерт з велосипедної мобільності Дем’ян Данилюк зазначає: «Це важлива сполучна ланка веломагістралі між північним та південним районами міста, яка дозволить безпечно пересуватися мешканцям міста на велосипеді». 

Також повністю відремонтовані тротуари, пішохідні переходи отримали пониження, що дозволяє зручно пересуватися вулицею маломобільним групам населення. Під час ремонту також була замінена каналізаційна мережа.

Тролейбусну лінію з вулиці Куліша демонтовано і невдовзі буде перенесено на проспект Чорновола в обидва боки та продовжено до пам'ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи. Дем’ян Данилюк запевняє: «Це дасть змогу поліпшити доступність електричного громадського транспорту до центру міста».

Автобусні маршрути, що проходили вулицею Куліша не зазнають змін. Дем’ян Данилюк додає: «Просимо водіїв приватних транспортних засобів і служби доставки звернути увагу на обмеження паркування: не ставити автомобілі на тротуари, велосмугу, велодоріжку та в зону дії зупинок громадського транспорту». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів