Водій трамвая травмувала у Львові пішохода

17:42 17 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Медики шпиталізували потерпілу, яка отримала забійну рану голови, в хірургічне відділення лікарні.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 17 жовтня: «В Галицький відділ поліції надійшла 16 жовтня інформація про те, що об 11.20 на площі Данила Галицького сталася дорожньо-транспортна пригода.  Як попередньо встановили поліціянти, 52-річна водій трамвая вчинила наїзд на пішохода, 49-річна львів’янку, яка отримала забійну рану голови і була госпіталізована у хірургічне відділення лікарні. Наразі з’ясовуються обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Натомість у прес-службі Львівської міськради поінформували сьогодні, 17 жовтня: «Вчора сталося ДТП за участю трамвая №7. Трамвай наїхав на пішохода, який перебігав дорогу у невстановленому місці. За попереднім висновком – вини водія немає».

Начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю «Львівелетротрансу» Іван Бондар розповів: ««Згідно показів свідків, вчора, на площі Данила Галицького, 12 мало місце ДТП за участю трамвая №7 та пішохода. Безпритульна жінка, 1967 року народження , перебігала дорогу у невстановленому місці. За 60 метрів від пішохідного переходу її збив трамвай. Трамвай їхав зі швидкістю 10 км/год. При зіткненню з пішоходом трамвай миттєво зупинився. Потерпілу госпіталізовано до лікарні. У неї виявлено забій головного мозку та грудної клітки. Водій трамвая, який був учасником ДТП, сьогодні працює на маршруті. За попередніми висновками його вини немає. Однак слідство ще триває».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів