На Львівщині загинув унаслідок зіткнення з автобусом водій легковика

18:55 13 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

У неділю, 13 жовтня, близько 17:20 на трасі «Радехів – Кам’янка-Бузька» в селі Вузлове зіткнулися легковик «ВАЗ» і пасажирський автобус.

Про це повідомили на порталі оперативних новин «Varta», де також опублікували відео та фото з місця події й розповіли: «Водій автомобіля «ВАЗ» помер на місці події».

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили в понеділок: «Водій автомобіля «ВАЗ-2109» зі села Бабичі в Радехівському районі 1989 року народження не впорався 14 жовтня,  близько 16:50 на автодорозі «Львів-Луцьк» біля села Вузлове в Радехівському районі з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху й здійснив зіткнення з туристичним автобусом «Iveko», під керуванням громадянина Республіки Білорусь. В автобусі знаходилось 38 пасажирів, громадян Республіки Білорусь».

«Водій автомобіля «ВАЗ-2109» загинув унаслідок ДТП на місці події. Пасажири автобусу не постраждали і були відправлені до місця призначення іншими автобусами перевізника», – поінформували також у департаменті з питань цивільного захисту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів