Внесено зміни в організацію дорожнього руху на вулиці Пасічній у Львові

18:05 17 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.lviv.ua

Як повідомили сьогодні, 17 вересня, «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відповідне рішення прийняла в середу міська комісія з безпеки дорожнього руху.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 17 вересня, «Щоденному Львову», внесено зміни в організацію дорожнього руху на вулиці Пасічній. У повідомленні також конкретизують:

«Сьогодні відбулось засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху. Розглядалось питання щодо внесення змін в організацію дорожнього руху на вул. Пасічній, 75, для запобігання ДТП на пішохідному переході. Відтак, комісія прийняла ряд рішень з облаштування додаткових знаків, острівця безпеки, шумопонижуючої смуги, тощо. Усі дорожні знаки мають встановити до понеділка, інші елементи – протягом 10 днів. 

«Проектом рішення передбачено: визнати дану ділянку аварійно небезпечною, встановити відповідні знаки. Забезпечити додаткове нанесення дорожньої розмітки і встановлення дорожніх знаків «Увага», «Обмеження 40 км», «Школа». Встановити шумопонижаючу полосу, яка б за своїми параметрами наближалась до «лежачого поліцейського». На пішохідному переході додатково встановити острівок безпеки, а також додаткове освітлення, а також наліпки, які б попереджували у вечірній час. Облаштувати додаткові турнікетні обгородження, щоб забезпечити можливість проходу лише у тих місцях, де є пішохідний перехід», – зазначив під час засідання комісії перший заступник міського голови Львова Олег Синютка. 

«Сьогодні на комісії з безпеки дорожнього руху визнали цю ділянку як аварійно небезпечну. Знаки пішохідні там були, перехід пішохідний там був. Ми прийняли рішення, що ще додатково дооблаштуємо знаки про пониження швидкості до 40 км, на полотні дороги наносимо знак «Школа», встановлюємо знак «Увага». Посередині буде облаштований острівець безпеки, також будуть нанесені шумопонижуючі полоси, вони будуть укрупнені, з подвійною роллю – безпека для мешканців, водій буде відчувати цю смугу як «лежачого поліцейського». 

Ця ділянка дороги до кінця не облаштована, нема третього шару асфальту, бо кошти – 150 млн грн, якими ми мали закрити борги після Євро 2012, в тому числі вул Пасічна, вул Богданіська, – ці кошти ще не проплачені державою. За 3 роки це перший випадок ДТП на цьому місці.

Були випадки вгорі, ми там облаштували знаки, встановили світлофорний об’єкт, зупинку громадського транспорту. На цій ділянці зараз нема ніякої небезпеки», – розповів Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів