Військових на Яворівському полігоні на Львівщині забезпечать формою й взуттям до кінця травня, – АП

20:26 23 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Таранов висловив у суботу надію, що «все необхідне речове майно, що буде передано у військові частини і найближчим часом розподілено».

Заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Таранов, коментуючи сьогодні, 23 травня, ситуацію з забезпеченням формами військових, що проходять підготовку на Яворівському полігоні Львівської області, повідомив: «Згідно з директивою міністра оборони України, забезпечення військовослужбовців проводиться в частинах, за якими вони розподіляться. По-друге, на Яворові, на Десні, на Старинцях, на Новомосковську, на Гончарівському та всіх інших до кінця місяця буде повне забезпечення речовим майном»..

Інформаційна агенція «РБК-Україна», яка передає це повідомлення, також додає: «Представник АПУ висловив надію, що все необхідне речове майно, що буде передано у військові частини і найближчим часом розподілено».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині мобілізовані перекривали пости й вимагали видати їм військову форму й взуття, у міністерстві оборони відрапортували, що на Яворівський полігон доставлено 1100 комплектів військових одностроїв, однак військові розповіли, що їм видали форму й берці не за тими розмірами, які потрібні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів