Військових демобілізовуватимуть в основному в квітні, – Генштаб (відео, оновлено)

20:55 8 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України Віктор Муженко запевнив у понеділок: «Звільнення військовослужбовців (в запас – Ред.) буде здійснено в основному в квітні, можливо, в кінці березня поточного року».

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України Віктор Муженко повідомив також сьогодні, 8 лютого, в Києві журналістам під час зустрічі з іноземними військовими аташе: «У Збройних силах України постійно збільшується кількість військовослужбовців, які висловили бажання служити за контрактом. Так, з 1 січня до 6 лютого 2016 року кількість військовослужбовців за контрактом збільшилася на 6 тис осіб. Чим більше буде військовослужбовців за контрактом, тим меншою буде необхідність в мобілізації».

Про це повідомили сьогодні, 8 лютого, в київському інтернет-виданні «Тиждень», де також нагадали: «В Міноборони раніше прогнозували проведення ще трьох хвиль часткової мобілізації в залежності від розвитку ситуації в зоні АТО. Також спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов заявляв, що сьому хвилю мобілізації в Україні планують оголосити на початку 2016 року. Наприкінці листопада мініст оборони Степан Полторак заявив, що наразі немає необхідності в оголошенні нової хвилі мобілізації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів