Військовослужбовці Львівського гарнізону отримають 64 квартири в Солонці, – Міноборони

20:05 28 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в суботу в прес-службі Міністерства оборони, «військовослужбовцям та членам їхніх родин невдовзі передадуть у користування 64 квартири у новому будинку, з яких 40 буде як службове житло, 12 – для учасників АТО, які отримали важкі поранення в боях та ще 12 – військовослужбовцям у порядку черги».

«Невдовзі військовослужбовці Львівського гарнізону отримають нові оселі», – повідомили сьогодні, 28 лютого, в прес-службі Міністерства оборони України, конкретизуючи при цьому:

«У населеному пункті Солонка, що неподалік Львова, військовослужбовцям та членам їхніх родин невдовзі передадуть у користування 64 квартири у новому будинку, з яких 40 буде як службове житло, 12 – для учасників АТО, які отримали важкі поранення в боях та ще 12 – військовослужбовцям у порядку черги. Під час візиту на Львівщину Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак особисто перевірив хід завершення будівництва нового багатоповерхового будинку для військовослужбовців Львівського гарнізону.

Очільник оборонного відомства звернув увагу будівельників на якість виконання робіт та облагородження території довкола. Виконавці будівництва запевнили, що всі роботи буде завершено в першій декаді березня цього року.

Квартири передадуться новим власникам із центральним опаленням, сантехнікою, розвиненою інфраструктурою: неподалік облаштовано дитячий майданчик та автостоянку, планується також будівництво супермаркету. Цокольний поверх будинку відведуть під магазину продтоварів, перукарню та аптеку.

Загалом новоселам доведеться вкласти мінімум коштів для того, аби заселитися в нове житло. На урочисте відкриття новобудови будуть запрошені мас-медіа, громадськість та керівництво Міноборони».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів