Військові зі Львова потребують на сході України малолітражних термосів, – ЛОВК

12:28 29 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kiev.ko.olx.ua

Обласний військовий комісаріат повідомив у середу: «Серед речей, якими недостатньо забезпечені бійці, які виконують бойові завдання на блокпостах, опорних пунктах в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, – малолітражні термоси».

Львівський обласний військовий комісаріат повідомив сьогодні, 29 жовтня:

«З настанням зимового періоду та зниженням температури повітря, військовослужбовці все більше відчувають потребу у теплому одязі та зимовій амуніції. Також військові гостро потребують споживання гарячого чаю для підтримання нормального функціонування організму.

Серед речей, якими недостатньо забезпечені бійці, які виконують бойові завдання на блокпостах, опорних пунктах в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, – малолітражні термоси. Відтак, Львівський обласний військовий комісаріат закликає всіх охочих громадян та волонтерські організації допомогти військовослужбовцям із забезпеченням їх такими термосами.

Бажаючі долучитись до допомоги нашим воякам можуть приносити термоси та інші необхідні речі безпосередньо у Львівський ОВК, за адресою: вул. І. Франка, 25».

Про це повідомляється в середу на сайті Львівського обласного військового комісаріату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів