Військові комісари не вручатимуть повістки в пунктах пропуску на Львівщині

14:15 27 квітня 2017 р.

Прес-офіцер оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин і речник Держприкордонслужби Олег Слободян спростували інформацію в ЗМІ.

Прес-офіцер оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин і речник Держприкордонслужби Олег Слободян, коментуючи інформацію в ЗМІ про нібито прохання військкоматів виставити на пунктах пропуску своїх співробітників для вручення повіток призовникам, запевнили інтернет-видання «Українська правда», що ані військові комісари, ані Державна прикордонна служба не будуть видавати повістки  на строкову службу у ЗСУ і Нацгвардії у пунктах пропуску «Рава Руська», «Шегіні», або будь-якому іншому. Зокрема, Прошин заявив: «Ніяких звернень з боку військових до Державної прикордонної служби не було. Вручення повісток громадянам України на проходження строкової військової служби буде здійснюватися винятково в рамках чинного законодавства».

Слободян також запевнив, що жодних вручень повісток на кордоні не буде, бо це не передбачено законодавством. Речник Держприкордонслужби також стверджував:

«Ми діємо тільки в межах чинного законодавства. Ніяких змін, які б регламентували порядок роботи предстваників військкоматів поряд із пунктами пропуску чи у пунктах пропуску немає. Тому на Державну прикордонну службу ніхто жодних додаткових повноважень не покладав. Тому ця інформація не має під собою жодного підґрунтя».

Про це повідомили сьогодні, 27 квітня, в інтернет-виданні «Українська правда», де також нагадали: Раніше повідомлялося, що представники Львівського обласного військкомату нібито мали почати чергувати перед пунктом пропуску «Шегині», щоб виявляти призовників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів