Військові комісаріати Львівщини завершують відбір кандидатів до партизанських загонів

12:15 30 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: з архіву «ЩЛ»

Як повідомили у вівторок в прес-службі обласного військкомату, в роти охорони та загони самооборони відбирають винятково на добровільних засадах.

«Військкомати Львівщини завершують відбір кандидатів до партизанських загонів», – повідомили сьогодні, 30 вересня, в прес-службі Львівського обласного військового комісаріату. В повідомленні також конкретизують:

«Військовозобов’язаних чоловіків відбирають у роти охорони та загони самооборони. Вони формуються при військових комісаріатах на випадок війни.

Слід зазначити, що при комплектуванні даного підрозділу спостерігається висока свідомість громадян. Завдяки цьому відбір кандидатів до партизанських загонів вже на завершальній стадії.

Основними завданнями таких загонів є: організація та охорона блок-постів, охорона стратегічних об’єктів, контроль маршрутів на дорогах. Аби потрапити до загонів самооборони, слід звертатися до районних

військових комісаріатів.

Сюди можуть відбирати тих, кого раніше визнавали непридатними за мобілізацією (обмежено придатних за станом здоров’я). Тобто, для більшості – досить лише бажання. 

Кандидатів відбирають виключно на добровільних засадах. Вже в першій половині жовтня керівний склад таких загонів проходитиме польовий вишкіл.

Про це повідомили у вівторок на сайті Львівського обласного військкомату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів