Військкомати Львівщини допомагають родинам мобілізованих і строковиків

11:55 14 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Львівський обласний військовий комісаріат

У ЛОВК запевняють: «Представники військових комісаріатів Львівщини проводять системну роботу з вирішення проблемних питань родин мобілізованих вояків».

«Представники військових комісаріатів Львівщини проводять системну роботу з вирішення проблемних питань родин мобілізованих вояків», – запевняють сьогодні, 14 листопада, на сайті Львівського обласного військкомату. У його повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, представники Турківського районного військового комісаріату навідалися до оселі мобілізованого. Там проживає його 80-річна мати. При спілкуванні жінка поскаржилася, що не має чим опалювати хату, адже син, який раніше про це піклувався, зараз перебуває в зоні АТО. Військові не залишили матір мобілізованого вояка напризволяще та попросили допомоги в одного з державних підприємств, аби ті забезпечили жінку дровами на всю зиму. Відтак її син може не переживати, що його мамі буде взимку холодно.

Загалом, лише в Турківському районі з подібним проханням за два тижні до військкоматів звернулися 15 сімей. Їх вдалося вирішити завдяки співпраці з місцевими органами влади та підприємствами».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті Львівського обласного військового комісаріату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів