VIII Всеукраїнський форум ОСББ пройде у Львові

11:00 20 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот фрагменту на сторінці сайту Львівської міськради

У міськраді запевнили, що робота форуму ОСББ буде спрямована на обговорення питань реформування сфери житлово-комунального господарства, також говоритимуть про тарифи на комунальні послуги та перспективи створення конкурентного ринку, процес впровадження енергоефективних змін.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 20 листопада: «У суботу, 25 листопада, відбудеться VIII Всеукраїнський форум ОСББ з метою створення якісної комунікаційної платформи задля обміну досягненнями та можливостями змін у галузі житлового господарства між усіма впливовими групами: представниками ОСББ, владою, бізнесом, експертами. Робота форуму буде спрямована на обговорення питань реформування сфери житлово-комунального господарства, також говоритимуть про тарифи на комунальні послуги та перспективи створення конкурентного ринку, процес впровадження енергоефективних змін». 

«Учасниками форуму стануть найпрогресивніші керівники ОСББ та Асоціацій ОСББ зі всіх областей України; представники влади Львова, очільники відділів та управлінь житлового господарства обласних центрів, представники міжнародних організацій та громадського сектору. Для учасників VIII Всеукраїнського форуму ОСББ потрібно зареєструватися», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів