Відомий притулок для тварин Юрія Микитюка під Львовом залишився без продуктів, - волонтер

18:19 14 січня 2021 р.

Фото до новини

Відомий притулок для тварин Юрія Микитюка, який розташований під Львовом і, де живе кілька десятків котів та собак, залишився без продуктів.

"Перервався налагоджений ланцюжок продуктів для Юриних тварин",- написав сьогодні, 14 січня, у Фейсбуці відомий волонтер громадської організації "ЛапоПоміч(Paw Help)" Ігор Сайко, пише DailyLviv.

За його словами, саме зараз (!) (не через тиждень, не потім колись) дуже потрібні субпродукти для годівлі тварин!

"М'ясо, м'ясні обрізки і т.п. Мабуть, може бути і корм. Але вже від себе хочу попросити вас! Зима, холод! Корм потрібен якісний! З кращих! Щоб крім набитого шлунку дав змогу тваринам  отримати калорії, енергію, поживні речовини. Це - від 4 лапи і далі! (Бріт, Роял, Оптіміл, Йозера і т.п.). Собаки і коти у Юри.

Більше того, Юра не має змоги і не дуже має чим їхати, збирати. Завезіть у Солонку. Вам це - поруч. Юрі - прірва, фактично!

І, можна, ще від себе додам особисте прохання?

Миколая, Новий Рік, Різдво, Йордан - зараз за кілька днів. Локдауни, карантини, закриті магазини... Але Юрі все це байдуже. Він і так сидить одиноко там в себе на дачах з тваринами. Нема ні свят, ні неділь, ні - нічого. Будете везти щось десяткам Юриних підопічних тварин - візьміть щось Юрі! Пампушок, маківник, Артек, печиво, чай, каву, узвару пляшку... Не знаю... бракує фантазії. Щось святкове чи корисне, чи потрібне для Юри! Спиртного і цигарок - точно не треба. Юра не вживає цього.
~~~~~
Багато людей запитують картку Юри. Додаю тут:
5168 7573 7880 9083 Микитюк Юрій", - написав Ігор Сайко.

Телефон Юрія Микитюка: 0972217593

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів