Відкрито благодійний рахунок для створення у Львові «Будинку воїна»

13:00 18 січня 2018 р.

Будинок №1а на вулиці Короленка у Львові

Будинок №1а на вулиці Короленка у Львові
Фото: vgolos.com.ua

За попередніми підрахунками, на капремонт приміщення на вулиці Короленка, 1а у Львові необхідно близько 5,5 млн. гривень.

Львівська обласна рада відкрила благодійний рахунок, на який всі, хто хоче долучитися до відновлення приміщення на вулиці Короленка, 1 а, можуть перераховувати кошти. Про це повідомив сьогодні, 18 січня, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк. Першим, за його словами, зголосилось Українське лікарське товариство у Львові.

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «Замість російського культурного центру в споруді спільними зусиллями облради та громадськості буде створено осередок для натовців. За попередніми підрахунками, на проведення капремонту приміщення необхідно близько 5,5 млн. гривень».

Заступник голови Львівської обласної ради зазначив також: «Медики під час святкування традиційної «лікарської Маланки» провели благодійний аукціон, аби зібрати кошти на відновлення приміщення на Короленка. Так от, на заході зібрали 14 000 гривень. Маю велике сподівання, що й інша громадськість Львова не стоятиме осторонь та долучиться до реалізації проекту під умовною назвою «Будинок воїна». З обласної казни однозначно, що також виділимо кошти.

Володимир Гірняк додав: «Львівська обласна рада вже відкрила рахунок, на який благодійники можуть перераховувати кошти на проект під умовною назвою «Будинок воїна». «Рускоє культурноє общєство залишило нам приміщення на Короленка у дуже занедбаному стані. Там треба міняти комунікації, дах протікає, підлога в окремих місцях кимось була просто спалена. Таке враження, що там багаття розводили. Проте спільно із громадськістю на Короленка, 1а буде наведено лад».

Реквізити для перерахування коштів по Короленка, 1а:

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради

ЄДРПОУ 25255072

МФО 825014

р/р 31550340120967 у ГУДКСУ у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів