Весняна суцільна одномоментна дератизація розпочнеться у Львові 1 березня

14:10 22 лютого 2017 р.

В обласному комунальному підприємстві «Профілактична дезінфекція» попередили в середу: «З першого березня до 7 квітня у Львові, Винниках, Рудно і Брюховичах проводитимуть весняну суцільну одномоментну дератизацію відповідно до сформованих графіків».

«Складено плани-графіки, згідно з якими фахівці відділів профдезінфекції у присутності представників львівських комунальних підприємств (ЛКП) будуть побудинково проводити суцільну дератизацію на території ЛКП. Відповідно до планів-графіків, фахівці розкладатимуть отрутопринаду у підвальних приміщеннях житлових будинків», – повідомили також комунальники.

«Окрім цього, одночасно проводитимуть дератизаційні заходи у підвальних приміщеннях дитячих садочків, навчальних закладів, поліклінік, лікарень, у парках, скверах. Також дератизаційні заходи будуть проводити в ОСББ, ЖБК та інших установах, з якими укладено угоди на проведення дератизації», – зазначено також у повідомленні комунальників.

«Усі ЛКП Львова зобов’язані інформувати мешканців та своїх працівників про проведення весняної суцільної дератизації у місті через дошку оголошень. Дератизацію у приватному секторі проводять при згоді господаря будинку. У дислокації, де зазначена назва вулиці, номер будинку та прізвище господаря. Проведення роботи фіксується підписом господаря», – повідомили також комунальники.

«Мешканці будинків приватного сектору, які будуть відсутні під час проведення суцільної дератизації, можуть звертатися до відділів профдезінфекції за місцем проживання: у Галицькому й Сихівському районах Львова – за телефонним номером 271-20-82; у Франківському – за номером 238-28-27; у Залізничому – за номером 292-63-14; у Шевченківському – за номером 272-27-74; у Личаківському – за номером 271-20-82. Питання та пропозиції щодо проведення суцільної одномоментної дератизації просять адресувати за номером 271-20-82», –  повідомили також сьогодні, 22 лютого, в прес-службі Львівської міськради й нагадали, що суцільна одномоментна дератизація проводиться двічі на рік, навесні та восени, що не дає можливості мишовидним гризунам масово розмножуватися і поширювати інфекційні хвороби (лептоспіроз, туляремію, та інші, які є небезпечні для людини).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів