У Львівському театрі провалилися під сцену глядачі (відео, оновлено)

22:47 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Потап покликав малечу на сцену, де вони під тиском власної ваги провалилися в оркестрову яму.

У Львівському театрі імені Марії Заньковецької під сцену провалилися глядачі. Шанувальники, дослухавши концерт Потапа та його маленьких підопічних, кинулися на сцену до кумира по автографи. Але підлога не витримала натовпу і поїхала з-під ніг глядачів. В оркестровій ямі опинилися восьмеро дітей і двоє дорослих.

Керівництво театру всю відповідальність перекладає на плечі організаторів дійства. Мовляв, попереджали, що дошки, якими накрили оркестрову яму, можуть провалитися. 

На щастя, швидка нікого не забирала – у десятьох львів’ян лише синці та забої. У свою чергу, директор-розпорядник Львівського національного театру імені Марії Заньковецької Тарас Лисак знімає з себе відповідальність за інцидент і каже:

«Відповідати за такі речі повинен організатор. Ті організації, які підписують з нами договір, зобов’язані дотримуватися правил технічної і пожежної безпеки.

На жаль та організація, яка проводила концерт «Потап і діти» не змогла забезпечити охорону сцени від напливу людей. У правилах проведення таких заходів забороняється вихід сторонніх осіб на сцену».

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, в програмі «Факти» телеканалу «ICTV». Натомість «Телеканал новин «24» розповів у вівторок:

«У Львові 20 дітей впали в оркестрову яму, коли намагались взяти автограф у співака Потапа. Інцидент трапився Національному академічному українському драматичному театрі іменіМарії Заньковецької.

Семирічна Влада, як і ще десятки дітей, прийшла на концерт Потапа у театр імені Марії Заньковецької. Найочікуваніший момент – це взяти у зірки автограф. Потап покликав малечу на сцену, де під тиском власної ваги провалились в оркестрову яму. 

«Діти піднялись через центральні сходи, оркестрова яма була закрита щитами, і коли на центральний щит стало біля 20 дітей, щит не витримав навантаження», – розповів начальник відділу охорони праці театру Володимир Філіпович.

Охоронці театру кажуть, що повідомляли організаторів про те, що не можна роздавати автографів на сцені, але менеджмент музиканта запевняє, що у всьому винні саме охоронці. А поки організатори і театр з'ясовують стосунки – батьки радіють, що жодна дитина не постраждала.

Про це повідомив сьогодні, 30 червня, «Телеканал новин «24».

Як інформував «Щоденний Львів», у театрі імені Марії Заньковецької провалилася сцена й люди впали в оркестрову яму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів