В облдержадміністрації запевнили, що вивезли 119000 тонн відходів зі Львова

15:30 24 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

За словами директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук, 33% відходів зі Львова скерували на полігони Львівської області, а решту – за її межі.

Директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук повідомив сьогодні, 24 січня: «У зв’язку з неспроможністю міської влади Львова належно виконувати свої обов'язки щодо вивезення твердих побутових відходів з міста, Львівська ОДА ініціювала рішення щодо передачі повноваження управління сферою ТПВ у Львові. З 1 червня 2017 року обласна державна адміністрація координує процес вивезення, захоронення та сортування сміття з Львова».

«Зі Львова вивезли сумарно 119 тисяч тонн твердих відходів, 33% з яких скерували на полігони Львівської області. А решту – за її межі», – запевнив Назарій Романчук.

Про це повідомили сьогодні, 24 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також стверджують6 «Завдяки посиленому контролю за вивезенням та оптимізації маршрутів перевезення Львівській обласній державній адміністрації вдалося зекономити 48 мільйонів гривень, які скерували у вигляді субвенції органам місцевого самоврядування, що приймають побутові відходи зі Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів