Урядова комісія з розслідування причин аварії на Львівщині запрацює 6 березня

13:15 6 березня 2017 р.

Віце-прем’єр Геннадій Зубко запевнив, що в понеділок відбудеться засідання урядової комісії з розслідування причин аварії на шахті «Степова» у селі Глухів у Сокальському районі Львівської області.

Віце-прем’єр і міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко повідомив сьогодні, 6 березня: «Мета – з'ясувати причини аварії, яка привела до загибелі та поранення людей, зсередини отримати інформацію, що саме не спрацювало: інструкції з безпеки, чи їх не виконання, забезпечення системами безпеки, чи її несправність. Гірничорудна справа важка, але повинна бути безпечною при виконанні інструкцій, дотримання технології, вчасно проведених з обладнанням регламентних робіт».

Про це поінформували сьогодні, 6 березня, на «Урядовому порталі», де також нагадали, що рішення про утворення урядової комісії було ухвалено на засіданні Кабміну ще 3 березня 2017 року, а очолив її Геннадій Зубко. Як інформував «ЩЛ», на Львівщині загинули внаслідок вибуху восьмеро гірників, їх родичі звинувачують керівництво шахти.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів