Уряд передбачив 5,3 млн. допомоги постраждалим учасникам АТО та сім’ям загиблих

16:30 21 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Кабінет міністрів України передбачив 5,3 млн. гривень для виплати одноразової грошової допомоги членам сімей двох загиблих осіб та шести особам з інвалідністю, які брали участь в антитерористичній операції.

Про це повідомили сьогодні, 21 серпня, в агенції новин «Укрінформ», де також розповіли: «Відповідне розпорядження ухвалено на засіданні уряду в середу».

«Відповідно до рішень (від 20 червня 2019 року), прийнятих Міжвідомчою комісією з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій та виплати одноразової грошової допомоги, утвореною при Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, необхідно надати одноразову грошову допомогу членам сімей двох загиблих (померлих) осіб та шістьом особам з інвалідністю, пов’язаних з участю в антитерористичній операції», – йдеться в пояснювальній записці до документа.

«Згідно з розпорядженням, Мінсоцполітики передбачило п’ять мільйонів 378 тисяч 300 гривень коштів з резервного фонду державного бюджету для надання одноразової грошової допомоги членам сімей двох осіб, які загинули під час участі в антитерористичній операції, та шістьом особам, які стали особами з інвалідністю під час участі в зазначеній операції», – поінформували також в агенції новин.

«За розрахунками Мінсоцполітики, членам сімей двох осіб, які загинули (померли) спрямують 355 тисяч гривень; шістьом особам, які отримали інвалідність – три мільйони 23,3 тисячі гривень (чотирьом особам (II група) – два мільйони 142,3 тисячі гривень, ще двом особам (III група) – 881 тисячі гривень)», – DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів