Упродовж квітня на Львівщині передадуть учасникам неоголошеної війни на Донбасі 120 земельних ділянок

15:14 1 квітня 2015 р.

Начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін

Начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін
Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, ЛОДА вишукала 470 потенційних земельних ділянок для учасників АТО.


Відео: Львівський прес-клуб

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 1 квітня, «Щоденному Львову»:

«Львівська облдержадміністрація вишукала 470 потенційних земельних ділянок у прилеглих населених пунктах довкола Львова. З них 120 наділів землі протягом місяця  передадуть учасникам АТО.

Про це сьогодні, 1 квітня, під час прес-конференції щодо забезпечення земельними ділянками та житлом учасників АТО, які є мешканцями Львова, розповів начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін. Він також розповів:

«До нас звернулася Львівська міська рада щодо сприяння виділення земель учасникам АТО біля Львова, оскільки у місті вільні ділянки фактично відсутні. Наше управління проаналізувало 96 населених пунктів у 30-кілометровій зоні навколо Львова.

За результатами аналізу, вже двадцять земельних ділянок мають отримати військовослужбовці на цьому тижні. Зокрема, у місті Пустомити − 12 ділянок, у селі Вовків – п’ять ділянок, а в селі Підгірне − три ділянки. Протягом квітня 120 ділянок також знайдуть своїх власників. Облдержадміністрація спільно з райдержадміністраціями продовжує пошук ще приблизно 800 ділянок для забезпечення повної потреби учасників АТО зі Львова» 

Володимир Лаврін також додав, що органи місцевого самоврядування завершують виготовлення та коригування містобудівної і землевпорядної документації. Це дозволить після її затвердження виділити усю необхідну кількість земельних ділянок учасникам антитерористичної операції зі Львівщини. За словами Володимира Лавріна, на виготовлення необхідної містобудівної документації в обласному бюджеті передбачено 1,2 мільйона гривень, а в бюджеті Львова − 600 тисяч гривень на виготовлення землевпорядної документації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів