Уламки балкону травмували у Львові двох людей (відео, оновлено)

22:00 26 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

До лікарні швидкої медичної допомоги шпиталізовано жителів Брюховичів і Голосковичів.

У Львові обвалився балкон, унаслідок чого були травмовані двоє чоловіків, які його ремонтували. За словами мешканців будинку, вони скаржились на аварійний балкон уже три роки, і коли врешті його прийшло ремонтувати, сталася біда.

Як з'ясувалося, ремонтники впали з другого поверху разом із конструкцією. Одна з мешканок будинку розповіла: «Вони мали кусками його розбивати, бо він бачите який, ще австрійська кладка, і вони мали по частинах його ремонтувати. Вони якусь брилу одну відбили і хотіли скинути додолу, і разом з тою брилою полетіли. Це вивалився один кут, двері, і вони впали на них прямо зверху». 

Унаслідок обвалення у 54-річного будівельника діагностували перелом поперекового відділу хребта і черепно-мозкову травму, у його 26-річного напарника – забій голови і струс мозку. Зазначимо, що раніше ЗМІ повідомляли, що постраждали випадкові перехожі».

Про це повідомили сьогодні, 26 травня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Натомість у прес-службі Львівської міськради розповіли  в четвер:

«Сьогодні у Львові травмувалися внаслідок падіння частини балкону двоє людей. Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, об 11:57 внаслідок падіння фрагменту балкону у подвір’ї будинку на вулиці Залізничній двоє людей отримали травми середньої і легкої важкості. Причини події встановлюють.

Зокрема, постраждали зареєстрований у селищі Брюховичі чоловік 1962 року народження, якого бригадою швидкої медичної допомоги в стані середньої важкості з діагнозом «ЗЧМТ, компресійний злам поперекового відділу хребта! госпіталізовано в лікарню швидкої медичної допомоги, а також зареєстрований в селі Голосковичі у Бродівському районі чоловік 1990 року народження, якого бригадою швидкої медичної допомоги в легкому стані важкості, з діагнозом «забій потиличної ділянки, можливий струс головного мозку» госпіталізовано в лікарню швидкої медичної допомоги».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів