Українську військову розвідку очолив Василь Бурба

17:45 24 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко представив колективу нового начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України – генерал-майора Василя Бурбу.

Глава держави відзначив під час представлення Василя Бурби, що за останні два роки суттєво покращилася робота управління розвідки, наголосив на кардинальній зміні якості інформації, наданої розвідниками, а окремо звернув увагу на поліпшення рівня взаємодії між розвідниками та іншими силовими органами та обміну інформацією з відповідними структурами країн-партнерів України.

Петро Порошенко також запевнив: «Немає жодного сумніву, що це призначення дасть новий імпульс діяльності воєнної розвідки України». 

Президент наголосив на важливості активізації роботи розвідників задля забезпечення ефективної діяльності як українських військових, так і наших дипломатів та вручив державні нагороди співробітникам Головного управління розвідки Міноборони за проявлену мужність, героїзм у захисті територіальної цілісності України.

38-річний Василь Бурба закінчив Національну академію Служби безпеки України за спеціальністю юрист. Тривалий час працював у Службі безпеки України. Є учасником бойових дій (АТО). Указом Президента України від 15 жовтня 2016 року призначений начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Про це повідомили сьогодні, 24 жовтня, на сайті Офіційного інтернет-представництва президента України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів