Угоди про вивезення сміття зі Львова ще не підписані, – ЛМР

14:08 24 квітня 2017 р.

Андрій Садовий «має велику надію, що зможе повністю очистити місто».

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у понеділок, 24 квітня: «На сьогодні орієнтовно 20% майданчиків міста Львова є переповнені. Це краще, ніж те, що ми мали минулого тижня. Динаміка позитивна. Маю велику надію, що після підписання меморандуму, яке відбулось в п’ятницю, ми зможемо повністю очистити місто і будемо мати можливість системно вивозити відходи впродовж цього і наступного року».

Він також розповів: «Наразі ще угоди не підписані, ми лише підписали Меморандум, де ми визначили міста, об’єм і на цьому тижні будемо укладати конкретні угоди. Перевізники возять у ті міста, де були раніше досягнуті домовленості. Частина відходів вивозиться в інші регіони, де є домовленості».

Андрій Садовий також зазначив: «Хочу вірити, що ця сміттєва блокада відійде в історію, і більше таких негативних речей не буде для іміджу Львова і України. З містами ведемо дискусії, бо в деяких містах є рішення сесій, які суперечать меморандуму. Якщо є спільна позиція органів місцевого самоврядування, державної влади, якщо ми всі разом, тоді проблем не буде». 

Про це повідомили сьогодні, 24 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури, наразі місто має підписані угоди з 5 містами Львівської області щодо вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Але це угоди, укладені ще раніше».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів