Учасники профілактичних рейдів на Львівщині повернули батькам 47 дітей

14:30 17 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Завдяки проведенню профілактичних рейдів на Львівщині 47 дітей повернули у сім’ї».

Про це повідомили в середу, 17 жовтня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Спільно з представниками ювенальної превенцїі, центром соціальних служб та іншими суб’єктами соціальної роботи на місцях провели 934 профілактичних заходи, під час яких виявили 98 неповнолітніх».

Керівник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис зазначив: «Цього року уже втретє ми підбиваємо підсумки таких рейдів. Разом з соціальними службами ми виявили 98 неповнолітніх дітей, з яких 87 – на вулиці, а 11 дітей вилучали із сімей, де була така потреба. Під час рейдів обстежили різні місця, ініціювали притягнення до відповідальності сімох посадових осіб та майже три сотні батьків».

«За підсумками проведення рейдів у сім’ї повернули 47 дітей, у медичні заклади влаштували 37 дітей, 14 дітей влаштували у притулки. Також, як розповів начальник сектору превенції управління превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області Віктор Новачук, під час рейдів склали 54 протоколи за реалізацію тютюнових та алкогольних товарів неповнолітнім особам, в 11 батьків притягнули до відповідальності за те, що діти не розпочали навчання», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів