Учасники АТО отримали на Львівщині 3780 ділянок, – ЛОДА

17:22 24 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації запевнили: «З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 3780 земельних ділянок загальною площею 642 гектари».

Про це повідомили сьогодні, 24 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Ділянки призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства.  За словами начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрія Кавецького, з цієї кількості рішень у Держгеокадастрі Львівщини видали 2459 наказів про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок загальною площею 390 га.

Землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники АТО приватизували ділянки для ведення садівництва – 2318, особистого селянського господарства – 116 та індивідуального дачного будівництва – 25 земельних ділянок.

Загалом учасникам АТО надали 5209 дозволів на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 1738 га. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Найбільше у Держгеокадастрі Львівщини видали наказів про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо земельних ділянок для учасників АТО у Пустомитівському (945), Жовківському (756) та Бродівському (526) районах Львівської області. Ще 1322 земельних ділянок, в межах населених пунктів військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини.

Ці землі військові використають переважно для будівництва індивідуальних житлових будинків (1152 земельні ділянки). Зазначимо, ознайомитись з переліком пропонованих земельних масивів для надання у власність учасникам АТО, іншою важливою інформацією можна на сайті Держгеокадастру Львівщини, у рубриці «Учасникам АТО» /http://zem-lviv.gov.ua/ato/».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів