Учасники війни й родини Героїв Небесної сотні отримають 433,4 тисячі

14:15 21 червня 2017 р.

З обласного бюджету спрямовано на реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної сотні 433,4 тисячі гривень.

Про це повідомили сьогодні, 21 червня, у Львівській облдержадміністрації, де також поінформували: «Ці кошти дозволять виплатити одноразову адресну допомогу 61 воїну з числа демобілізованих із зони АТО (по три тисячі гривень) та щомісячні соціальні виплати 88 дітям загиблих (померлих) учасників АТО та Героїв Небесної Сотні (по 2,5 тисячі гривень). На встановлення пам'ятного знаку на могилі загиблого під час АТО скеровано 32 тисячі гривень».

«Із початку року з обласного бюджету на виплату одноразової допомоги демобілізованим із зони АТО спрямовано один мільйон 686 тисячі гривень, щомісячної соціальної виплати дітям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції та Героїв Небесної Сотні – три мільйони 127,1 тисячі гривень, встановлення пам'ятних знаків на могилах загиблих під час АТО – 159,9 тисячі гривень», – повідомили також сьогодні, 21 червня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів