Учасникам міжнародних навчань «Фіарлес Гардіан» готують кухарі зі Львова

11:10 22 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Для приготування їжі на Яворівському полігоні запросили кухарів з закладів громадського харчування Львова, які мають неабиякий досвід.

Військовослужбовці зведеного загону від Східного Східного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, які беруть участь у спільних навчаннях «Фіарлес Гардіан – 2015» на Яворівському полігоні, поділились першими враженнями. Кожен ранок починається для них із достатньо виснажливої фізичної зарядки на протязі 1,5 години.

Бійці щодня пробігають не менше чотирьох кілометрів, а вправи направлені на підвищення витривалості. В одному строю з гвардійцями тренуються і американські військовослужбовці.

Якість харчування приємно вразила харків’ян. Для приготування їжі запросили кухарів з закладів громадського харчування Львова, які мають неабиякий досвід.

До того ж ураховуються побажання гвардійців щодо складу меню. Додатковим бонусом являється практично необмежена кількість овочів та фруктів.

На заняттях присутні перекладачі, але і без їхньої присутності язиковий бар’єр в спілкуванні між військовими України та США навряд чи виникнув би. Адже у всіх є базові знання англійської мови і при повсякденному спілкуванні дуже швидко згадуєш трохи підзабуте.

Дещо здивувало гвардійців застосування у програмі навчання художніх фільмів, наприклад «Спасти рядового Райана». Але в цьому випадку перегляд не для розваги, а для навчання.

Керівники занять вказують на плюси та мінуси тактики дій військовослужбовців в художній стрічці, загалом обговорюють різноманітні ситуації. Попереду ще багато часу для отримання корисних знань і ми цілком готові для плідної співпраці з американськими військовими.

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів