У зону бойових дій вирушили ще 400 десантників 80-ї аеромобільної бригади зі Львова

13:23 8 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 8 січня, після двотижневої відпустки вирушили на ротацію у зону АТО 400 десантників 80-ї аеромобільної бригади Повітряно-десантних військ Збройних сил України.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в четвер «Щоденному Львову», що сьогодні, 8 січня, після двотижневої відпустки вирушили на ротацію у зону АТО 400 десантників 80-ї аеромобільної бригади Повітряно-десантних військ Збройних сил України. В повідомленні також мовиться:

«Десантників з військової частини проводжали голова обласної державної адміністрації Олег Синютка, а також родичі та близькі бійців. Керівник області, виступаючи перед військовими, подякував їм за вірність присязі України, а також зазначив:

«Ваше гасло «Ніхто, крім нас» сьогодні як ніколи актуальне. Пам'ятайте, що ви не їдете зазіхати на чуже – ви їдете захищати своє: свої сім'ї, домівки, Батьківщину. Коли ви побачите ворога – не жалійте на нього вогню. Приїжджайте неушкодженими».

Як інформував «ЩЛ», десантники 80-ї бригади зі Львова обороняють аеропорт Донецька з одним ріжком набоїв кожен.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів