У жовтні на проспекті Червоної Калини у Львові відкриють офіс Центру надання адмінпослуг

17:50 28 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lp.edu.ua

Відкриття наступних територіальних підрозділів ЦНАП очікується також у Личаківському й Залізничному районах нашого міста.

«У жовтні мешканців очікує надзвичайна подія – відкриття оновленого територіального підрозділу ЦНАП на Сихові. Нове та більше приміщення, зручне розташування та розширений спектр послуг – у новому офісі на Сихові», – повідомили сьогодні, 28 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«Новий Центр працюватиме за зручним шестиденним графіком роботи, без перерви на обід, та прийматиме документи у середу та четвер до 20.00.  Завітайте на проспекті Червоної Калини, 72а та отримайте швидку і якісну допомогу в заповненні формулярів та оформленні документів.

Нагадаємо, що Центр надання адміністративних послуг працює в шести районах міста Львова. Після відкриття нового офісу на Сихові очікується відкриття наступних територіальних підрозділів у Личаківському та Залізничному районах. Стежте за оновленнями на сторінці Центру в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів