У Винниках неподалік Львова загинув під час пожежі наразі невідомий

16:28 25 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Через сильне задимлення та високу концентрацію продуктів горіння вогнеборцям довелось працювати у засобах захисту органів дихання.

«Сьогодні, 25 травня, о 05:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Галицькій у Винниках», – повідомили в середу в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували:

«Пожежа виникла в одній з квартир одноповерхового п’ятиквартирного житлового будинку. На місце події негайно виїхали вогнеборці ДПРЧ-1 Львова. Через сильне задимлення та високу концентрацію продуктів горіння вогнеборцям довелось працювати у засобах захисту органів дихання.

У ході розвідки та ліквідації займання було виявлено тіло чоловіка, особа якого встановлюється. Ймовірно, чоловік палив цигарки у ліжку та заснув. Недопалок спричинив займання, а в подальшому – загибель чоловіка.

25 травня о 06:00 вогнеборцям вдалось локалізувати та о 06:05 повністю ліквідувати пожежу у складі однієї ланки газодимозахисної служби. Від згорання вогнеборці врятували житловий будинок.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі чотирьох квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили п’ятьох рятувальників та одинцю спецтехніки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів