У центрі Львова захищають тротуари від паркування стовпцями

17:48 17 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com

Як повідомляє у четвер прес-служба міської ради, на вулиці Дорошенка й проспекті Свободи встановлено ще десять таких перешкод.

У Галицькій районній адміністрації поінформували прес-службу міської ради, що на території району встановили 10 стовпців нового зразка, – щоб унеможливити паркування транспорту на тротуарах. Зокрема, вони з’явились на вулиці Дорошенка – неподалік від пам’ятника Маркіяну Шашкевичу, а також на проспекті Свободи – біля готелю «Жорж».

Начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків розповів: «Це металеві стовпці, трошки більших діаметру і висоти, ніж звичайні. Чавунні ж плануємо почати встановлювати вже за місяць». 

Принагідно прес-служба міської ради нагадує, що 27 грудня 2013 року виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення «Про затвердження ескізів типового вигляду стовпців для обмеження паркування транспорту на тротуарах у м. Львові». За цим рішенням, типовими є металеві стовпці заввишки 90 см, а також чавунні (100 або 130 см).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів