У центрі Львова будуть встановлені контейнери європейського зразка

14:10 21 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Виконком ЛМР прийняв рішення про вдосконалення системи збору побутових відходів в центральній частині Львова.

Про це повідомили сьогодні, 21 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували, що, згідно з прийнятим рішенням, відкриті сміттєві контейнери на території Галицького району повинні замінити на закриті. Як підкреслив керівник міського управління житлового господарства Юрій Голець, йдеться про використання сучасного європейського досвіду.

Як пояснив посадовець, на місці металевих скринь на майданчиках будуть труби, куди львів’яни й кидатимуть сміття. Окрім цього, рішенням передбачено заміну системи роздільного збору твердих побутових відходів з «ПЕТ» (поліетилентерефталат) – «Скло» – «Папір» – «Змішане» на «Скло» – «Вторсировина (папір, пластик, ПЕТ, метал) – «Змішане».

Мінімальний об'єм контейнерів для збору повинен становити два кубометри для скла, три кубометри – для втор сировини, три з половиною кубометра – для змішаних відходів. Також до 30 листопада Галицька районна адміністрація  повинна провести конкурс із визначення виконавця послуг із вивезення твердих побутових відходів к центрі міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів