У центрі Львова ремонтуватимуть дороги й тротуари

13:00 19 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Депутати ЛМР запевнили: «Цього року у центрі Львова проведуть капітальний ремонт тротуарів та вулиць Котлярської, Братів Рогатинців, Просвіти й Рутковича».

Про це йдеться на інформаційному порталі депутатів ЛМР.

На комісії фінансів та планування бюджету депутати затвердили титульні списки розподілу коштів на ремонтні роботи та реконструкцію об'єктів на 2018 рік.

Голова комісії Вікторія Довжик наголосила: «На засіданні розглянули і погодили титульні списки об’єктів капітального ремонту житлового фонду ОСББ та ЖБК, перелік об’єктів, видатки на які будуть скеровані на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури Галицького району та багато іншого. Взагалі, зараз є дуже важливий період погодження титульних списків, адже після їх погодження починаються всі ремонтні роботи та закупівля необхідного обладнання».

«Зокрема, Галицька районна адміністрація затверджувала міжквартальні дороги, які вони будуть робити у 2018 році. Це ремонтні роботи на вулицях Котлярській, Братів Рогатинців, Просвіти, Рутковича та інші. З цікавих об’єктів – це фонтани, які ремонтуватимуть в центрі міста: фонтан «Кульбаба», фонтан «Водолій.

У титульних списках управління культури передбачена закупівля обладнання для народних домів, закупівля книг для бібліотечних фондів. Тепер вони можуть оголошувати закупівлю або розподіляти ці кошти між школами і народними домами. Зокрема, один мільйон гривень – на капітальний ремонт народних домів, а 378 тисяч гривень – на закупівлю обладнання. На закупівлю книг для поповнення бібліотечних фондів – 760 тисяч гривен., а на оргтехніку для бібліотек – 500 тисяч гривень, на періодичні видання – ще 100 тисяч гривень.

На комісії розглянули також звернення департаменту житлового господарства та інфраструктури щодо затвердження титульних списків ремонтів, які будуть проводитися в будинках ОСББ і ЖБК. На реставрацію пам’яток історії і культури – один мільйон гривень, на ліфти ОСББ і ЖБК – два мільйони гривень, а на капітальний ремонт – чотири мільйони гривень. Це ті кошти, за які департамент буде виконувати роботи в будинках ОСББ і ЖБК.

Важливо, щоб усі виконавчі органи затвердили титульні списки якомога швидше, щоб дати старт роботам Крім цього, управління освіти представило програму для підтримки обдарованої молоді, на неї заплановано – 800 тисяч гривень. Власне, це є програма, в якій прописано, яким чином ці кошти будуть розприділятисячь на премії для обдарованих дітей Львова», – сказала Вікторія Довжик.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів