У Сихівському районі Львова відремонтують хідники й внутрішні двори на 11,6 млн. гривень

16:35 28 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Станом на сьогодні, 28 липня, освоєно близько 80% коштів, спрямованих на відновлення дворів та прибудинкових територій у Сихівському районі Львова.

За словами виконувача обов’язків начальника відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Івана Матківського завершується капітальний ремонт внутрішнього двору на вулиці Хуторівка, 30-32. Орієнтовний об’єм прибудинкової території – близько 4,1 тисячі квадратних метрів. Двір замостили новою плиткою, влаштовують газони. Роботи тривали три тижні.

У Сихівському районі проведено також ремонтні роботи на проспекті Червоної Калини, 99-107 та вулиці Стрийській, 61-59, відремонтовано тротуари на вулиці Мишуги й вулиці Дунайській, 1-7, 32. Зараз роботи тривають на вулиці Кавалерідзе, 8-14 – плиткою замощують дорогу та тротуар.

Ще в робот – тротуар вулиці Угорськіої, 1-17. У планах – провести ремонт дороги на вулиці Персенківка, відремонтувати тротуар на вулиці Вулецькій та прибудинкові території на вулиці Угорській, 5-27.

За словами Івана Матківського, в попередні роки більше коштів спрямовували на ремонт магістральних доріг, а зараз – на відновлення дворів та прибудинкових територій. Загалом, на сьогодні Сихівській районній адміністрації на капітальні ремонти дворів, хідників та між квартальних доріг на цей рік вспрямовано 11,6 млн. грн. Станом на сьогодні освоєно близько 80% цих коштів.

Про це повідомили сьогодні, 28 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів