У січні розпочнуть капітальний ремонт головних вулиць Львова

17:30 14 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові розпочнуть взимку заміну інженерних мереж, а з настанням стабільно теплої погоди, орієнтовно з квітня, – асфальтування й замощення плиткою головних вулиць.

Про це повідомили у вівторок, 14 січня, у Львівській міськраді. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла подробиці: «Цього року ми плануємо повністю завершити першй етап капітального ремонту вулиці Курмановича. Вже оголосили тендер і найближчим часом будемо визначати переможця на другийй етап. Триватимуть роботи на вулиці Апостола. Цього року плануємо завершити ремонт вулиці Миколайчука. Це все перехідні об’єкти з минулого року».

Чиновниця також зазначила: «Щодо нових об’єктів, то розпочинаємо ремонт на вулиці Шевченка. Орієнтовно вкінці січня розпочнуться роботи з облаштування квазі-кільця. Також наприкінці місяця розпочинаємо роботи на вулиці Хуторівка. Цього року будемо розпочинати ремонтувати вулиці Хмельницького, Бандери, будемо проектувати ремонт вулиці Вітовського.

Ірина Маруняк розповіла також: «Плануємо в січні-березні проводити на цих вулицях роботи із заміни інженерних мереж, оскільки дозволяють погодні кмови. Натомість із квітня, з настанням стабільно теплої погоди, розпочнемо асфальтувати і класти плитку».

Як інформував «Щоденний Львів», у міськраді анонсували ямковий ремонт.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів