У січні «Львівводоканал» встановив 68 нових люків

10:24 11 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, упродовж січня цього року працівники підприємства встановили 68 нових люків на каналізаційних та водопровідних колодязях.

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову», що впродовж січня цього року працівники підприємства встановили 68 нових люків на каналізаційних та водопровідних колодязях. Головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Олекса Макогін також розповів:

«На проїжджій частині старі люки тріскають, виходять з ладу обойми колодязів, доводиться встановлювати нові чавунні кришки, які витримають навантаження транспорту. Натомість, у малолюдних місцях люки часто крадуть.

Наприклад, на розі вулиць Торфяна-Чорновола за одну ніч зникли три люки – з водопровідного колодязя, з теплотраси та з телефонної каналізації. Довелося встановлювати нові.

Наші працівники перевіряють накриття колодязів відповідно до затверджених графіків один раз на місяць. Щодня обійти та проконтролювати усі траси трубопроводів неможливо просто фізично.

Відтак, про чергові крадіжки кришок люків ми найчастіше дізнаємося від двірників та мешканців, які телефонують у диспетчерську службу водоканалу. Реагуємо одразу. Наші колодязі накриваємо, чужі – обгороджуємо та передаємо інформацію власнику мереж».

У прес-службі ЛМР також нагадали, що ЛМКП «Львівводоканал» експлуатує  600 км каналізаційних колекторів та 1100 км міських водогонів, на яких збудовано близько 30 тисяч колодязів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів