У школах Львівщини навчатимуть цивільному захисту

12:00 27 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, наразі для директорів шкіл міста провели показовий день цивільного захисту в СЗШ №30.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 27 березня, «Щоденному Львову»:

«У межах інформаційної роботи, у Львові для директорів шкіл міста, на базі СЗШ № 30 провели показовий день цивільного захисту. Понад 1000 учасників заходу розподілили на секції.

Одна частина брала участь у відкритих уроках за тематикою цивільного захисту, друга – у секції, де знайомилися з правилами надання першої невідкладної медичної допомоги. Навчання, разом з вчителями з безпеки життя, проводили патронажні медичні сестри організації товариства Червоного Хреста міста Львова.

Учасники оглянули засоби індивідуального захисту населення, ознайомилися з протигазами, дозиметрами  і протирадіаційними костюмами. Пожвавлення у школі викликало відпрацювання елементів евакуації учнів та персоналу навчального закладу.

Не обійшовся день цивільного захисту без представників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Пожежники розповіли і показали учням, як правильно поводити себе у небезпечних ситуаціях.

Родзинкою заходу став виступ маленьких каратистів. Учасники спортивної секції «Аратта» демонстрували свої вміння у проведенні рукопашних боїв. Такі навчання незабаром пройдуть в усіх школах м. Львова і області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів