У Шегинях покарали зухвалого водія

12:39 19 квітня 2017 р.

Фото до новини

Учора в пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, прикордонники Мостиського загону були змушені зупиняти небезпечні маневри автівки, що проривалась в пункт пропуску.

Про це інформує відділ з питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби України.

40-річний житель м. Мостиська, що на Львівщині, не бажаючи чекати у загальній черзі, з порушенням вимог Правил дорожнього руху та створивши аварійно-небезпечну ситуацію, оминув чергу та без дозволу прикордонників спробував в’їхати на власному автомобілі в пункт пропуску. Мікроавтобус було зупинено, а зухвалого водія затримано в адміністративному порядку.

За порушення режиму в пункті пропуску чоловіка притягнено до відповідальності за статтею 202 КУпАП. Крім того, за невиконання законних вимог військовослужбовців Держприкордонслужби України, водій відповідатиме і за статтею 185-10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України). Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання  у вигляді штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20% заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів