У приміщеннях Франківської районної адміністрації Львова знову шукають вибухівку

10:51 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як розповіли в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 28 листопада, на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від працівників Франківської районної адміністрації про те, що до них о 10:25 годині зателефонував невідомий чоловік і сказав, що «у вашому приміщенні знаходиться вибухівка».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС розповіли в п'ятницю, що сьогодні, 28 листопада, на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від працівників Франківської районної адміністрації на вулиці Генерала Чупринки, 85 про те, що до них о 10:25 годині зателефонував невідомий чоловік і сказав, що «у вашому приміщенні знаходиться вибухівка». На місце події виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб. Проводиться евакуація працівників та відвідувачів.

Як інформував «ЩЛ», 21 листопада в будівлі Франківської районної адміністрації Львова вже шукали вибухівку, але не знайшли.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів