У навчальному центрі на Львівщині відзначили річницю створення Національної гвардії України

18:00 29 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: капітан Андрій Бартків / прес-служба Національної гвардії України

Кращим військовослужбовцям НГУ достроково присвоєно чергові військові звання.

У Навчальному центрі відзначили річницю створення НГУ. Вітаючи ветеранів та весь особовий склад, начальник Навчального центру полковник Михайло Кулик зазначив: «Національна гвардія являється основою безпеки та надійною опорою суверенітету держави, забезпечує обороноздатність країни. В цей важкий для Батьківщини час, військовослужбовці демонструють мужність та героїзм, відвагу та самопожертву, відчайдушність та бойове братство кожного дня, кожної години, кожної миті».

Із привітанням від гостей виступили голова Золочівської РДА Володимир Недзельський, виконувач обов’язків голови Золочівської районної ради Андрій Леськів, заступник міського голови Олег Сидорович та священнослужителі різних конфесій. У їх виступах звучали слова подяки за вірність українському народові, незламність духу в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність Вітчизни. Кращим військовослужбовцям достроково присвоєно чергові військові звання, нагороджено грамотами Командувача Національної гвардії України, командування Навчального центру та заохочено подяками від імені Золочівської РДА.

Право відкрити святковий концерт традиційно було надано військовому оркестру Навчального центру. Та не лише цим відзначився колектив оркестру.

Впродовж свята зі сцени звучали віртуозні номери у їх виконанні. В концертній програмі взяли участь і учні підшефних шкіл міста Золочева.

У залі звучало багато пісень у виконанні дуету Ярини Васильків та Ірини Цюрось, Тетяни Свідерської, Лілії Олянюк, Ілони Москвяк та Назара Вовка. В концерті, як зазвичай, виконували номери і військовослужбовці Навчального центру.

У виконанні старшого солдата військової служби за контрактом Миколи Овсяннікова прозвучала авторська пісня «Наша нацгвардія, наша родина». Також усіх присутніх виконанням пісень порадували старший солдат за контрактом Віталій Ющик та солдат за контрактом Микола Кость. 

Святковий настрій військовослужбовцям, службовцям та гостям піднімали учасники команди КВК Навчального центру НГУ. Урочистий захід завершився бурхливими оплесками за подаровану святкову атмосферу в адрес усіх виконавців.

Про це повідомили сьогодні, 29 березня, на сайті прес-служби Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів