У навчальному центрі на Львівщині не шкодують снарядів для підготовки мобілізованих вояків

18:14 1 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили у середу в прес-службі Міноборони, в 184-му навчальному центрі Академії сухопутних військ триває підготовка військовослужбовців, призваних в рамках другого етапу четвертої хвилі часткової мобілізації.

У 184-му навчальному центрі львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триває підготовка військовослужбовців, призваних в рамках другого етапу четвертої хвилі часткової мобілізації. Старший офіцер навчального відділу центру, підполковник Віктор Чумакевич, розповів:

«Під час підготовки мобілізованих чоловіків увага звертається на вишкіл з тактичної, військово-медичної, технічної, спеціальної, вогневої підготовки, військової топографії тощо. Навчання залежить від напрямку підготовки мобілізованого військового.

Спочатку артилеристи повинні навчитись займати вогневої позиції. Після цього вони переходять до виконання найпростіших вправ – стрільби з протитанкової гармати МТ-12 «Рапіра». А вже згодом – стрільби з закритих вогневих позицій та з інших, більш складних, артилерійських систем».

Своєю чергою, керівник стрільб капітан Валентин Сокол запевнив: «Снарядів для навчання мобілізованих військових не шкодуємо. Здобути необхідні знання, особливо у стрільбі прямою наводкою – не проблема. Під час стрільб для кожного є можливість повторити вправу, щоб довести виконання до автоматизму. Після стрільби обговорюємо результати, враховуємо помилки».

Після завершення практичних занять на військовослужбовців очікують контрольні стрільби та складання заліків. Згодом вони будуть розподілені до військових частин Збройних Сил.

Про це повідомили сьогодні, 1 квітня, в прес-службі Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів