У навчальному центрі Львівської військової академії триває інтенсивна підготовка мобілізованих

19:22 28 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в суботу в прес-службі Міністерства оборони України, на базі 184-го навчального центру Академії сухопутних військ військовий вишкіл проходять декілька тисяч українських вояків, які ще зовсім нещодавно у цивільному житті були звичайними інженерами, робітниками, держслужбовцями.

На Львівщині триває інтенсивна підготовка мобілізованих військовослужбовців. У рамках другого етапу четвертої черги часткової мобілізації на базі 184-го навчального центру Академії сухопутних військ військовий вишкіл проходять декілька тисяч українських вояків, які ще зовсім нещодавно у цивільному житті були звичайними інженерами, робітниками, держслужбовцями.

Спектр військово-облікових спеціальностей, які здобувають чоловіки у Навчальному центрі, є досить широким. Під час розробки програми професійного вишколу мобілізованих в Навчальному центрі враховують останній досвід проведення антитерористичної операції.

Зокрема, військовослужбовців навчають учасники АТО, а також військове стажування на командирських посадах проходять курсанти Академії сухопутних військ, адже робота з особовим складом та вдосконалення педагогічної майстерності є одними з головних елементів діяльності офіцера. На різних навчальних місцях Центру проходять заняття з мінної безпеки, «обкатка танками», що сприяє морально-психологічній підготовці військових, виконання різних вправ з вогневої підготовки, тактики та ін.

Інтенсивність та якість підготовки військовослужбовців у 184-му навчальному центрі з кожною хвилею мобілізації покращуються. Не виняток і забезпечення мобілізованих найнеобхіднішим.

Також, три рази на день гаряча їжа, додаткові пайки. Створені умови для отримання оперативної інформації про події в світі та Україні, організовані дозвілля та культурний відпочинок.

Про це повідомили сьогодні, 28 березня, в прес-службі Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів